menusearch
abragold.ir

فروشنده طلا و جواهر

header
(0)
(0)
فروشنده طلا و جواهر

فروشنده طلا و جواهر

 

برای شغل طلافروشی همه تصور درآمد بسیار بالایی داریم که طلافروش یک آدم ثروتمند است که پولش از پارو بالا می‌رود. البته این موضوع خلاف واقعیت نیست! طلافروش‌های با تجربه در شهرهای بزرگ اصولاً درآمدهای بسیار بالایی دارند؛ اما برای رسیدن به این موقعیت، خاک این کار را خورده‌اند.

 

شاید طلا فروشی یک شغل لوکس به شمار بیاید اما بدون تجربه و یادگیری مهارت‌ها نمی‌توان در آن موفق شد. در ضمن برای راه‌اندازی چنین شغلی به سرمایه‌ اولیه زیادی نیاز است. طلافروشی مثل بقیه کارها نیست که بتوانید با یک سرمایه‌ اندک به راه‌اندازی آن فکر کنید. این شغل چندین مرحله‌ اولیه دارد که بدون انجام آن‌ها هرگز موفق به ایجاد کسب‌وکار خود نخواهید شد.

 

برای آشنایی با تمامی پیش‌نیازهای طلافروشی، سودده بودن یا نبودن آن، مراحل لازم برای گرفتن مجوز و راه‌اندازی انواع طلافروشی‌های آنلاین یا سنتی تا انتهای این مطلب با ابرا گلد همراه باشید.

 

آیا طلا فروشی شغل خوبی است؟

ابتدا می‌خواهیم به سؤال «آیا طلا فروشی شغل خوبی است یا خیر» پاسخی جامع دهیم. پاسخ این پرسش به عوامل متعددی بستگی دارد. از میزان مهارت، سواد و آشنایی با تکنیک‌های فروش شخص گرفته تا میزان سرمایه و نوع طلافروشی‌ای که می‌خواهد راه‌اندازی کند. اما به طور کلی باید بگوییم طلافروشی قطعاً شغل خوب و پردرآمدی است؛ چون طلا ارزش و بهای بسیار بالایی داشته و در کشور ما همیشه مورد استقبال تمامی اقشار جامعه قرار گرفته است.

 

به طور کلی، به هر نوع فروشگاهی که در آن انواع اقسام طلا و جواهرات، از مصنوعات زینتی گرفته تا انواع سکه بهار آزادی و سنگ‌های قیمتی خریدوفروش شود، طلافروشی می‌گویند.

فردی که می‌خواهد طلافروش شود، برای موفقیت در شغل خود بهتر است مدتی را به عنوان شاگرد در یک مغازه طلافروشی کار کند تا با اصول اولیه‌ این کار آشنا شود. به این صورت می‌تواند فراز و فرودهای این شغل را ببیند و بعد با ذهنی باز و کاملاً آگاهانه تصمیم بگیرد که آیا می‌خواهد وارد کار فروش طلا شود یا خیر.

 

برای طلافروشی به تحصیلات خاصی نیاز نیست.

اما بالا بودن میزان تحصیلات آکادمیک فرد می‌تواند در تجزیه و تحلیل بازار، ترسیم نقشه‌ راه، تعریف چشم‌اندازهای کوتاه مدت و بلند مدت به او کمک کند. یک طلافروش موفق کسی است که با مقوله‌های زیر آشنا باشد:

  • شناخت کامل عیارهای طلا
  • توانایی تبدیل عیار ایرانی به عیار جهانی (و برعکس)
  • آشنایی با تفاوت وزن و مقیاس‌های طلا در داخل و خارج از کشور
  • توانایی تشخیص و عیار سنجی طلا، پلاتین و نقره
  • شناخت کامل فلزهای گرانبها و شناخت آلیاژهای آن (طلا، پلاتین و نقره)‏
  • شناخت ویژگی‌های فیزیکی فلزات گرانبها (طلا، پلاتین، نقره)
  • آشنایی با علوم حسابداری و تکنیک‌های محاسبه‌ی طلا
  • شناخت سکه‌های طلا
  • شناخت انواع سنگ‌های گران‌قیمت
  • آشنایی با مبانی بازاریابی، فروش و مشتری‌مداری
  • آشنایی با نکات ایمنی مغازه طلا و جواهر فروشی
  • آشنایی با کارکرد تجهیزات طلافروشی و ابزار کار طلافروشی

 

شغل طلافروشی چه شاخه‌هایی دارد؟

کسی که به دنبال تأسیس طلافروشی است، باید یک سری مراحل رسمی ‌و قانونی را طی کند. از جمله این مراحل می‌توان به تهیه جواز کسب، پرداخت حق عضویت در اتحادیه‌ طلافروشان، تعیین سرمایه، خرید طلا و بسیاری از موارد دیگر اشاره کرد. اما از آنجا که طلا فروشی انواع مختلفی دارد، راه‌اندازی مد‌ل‌های مختلف آن هم با هم تفاوت‌هایی دارند. مثلاً کسی که قصد دارد فقط به صورت آنلاین محصولات خود را بفروشد، به مغازه، دیوارهای بتنی و شیشه‌های ضدگلوله نیاز ندارد. اما فردی که قصد راه‌اندازی طلافروشی سنتی را دارد باید حتماً مغازه‌ی مرتب، شیک و امن برای کار خود در نظر بگیرد. در ادامه مدل‌های مختلف شغل طلافروشی را معرفی کرده‌ایم.

 

مغازه طلافروشی

در صورت انتخاب شغل طلافروشی به صورت سنتی، به‌علاوه‌ تمام مواردی که در بالا اشاره کردیم، باید حتماً یک مغازه شیک و امن هم داشته باشید. دیوارهای بتن‌ریزی شده، شیشه‌ها ضد گلوله، وجود دزدگیر و دوربین‌های مداربسته از مهم‌ترین مواردی است که باید در تأسیس مغازه طلافروشی در نظر بگیرید. باز و بسته شدن درب ورودی طلافروشی نیز سیستم خاص خود را دارد که باید در ابتدای کار مدنظر داشته باشید. دکوراسیون شیک از جمله مواردی است که برای جلب مشتری بیشتر باید به آن توجه کنید.

همچنین، همه طلافروشی‌ها وظیفه دارند به سیستم هوشمند مرکزی ۱۱۰ متصل شوند تا در صورت بروز هرگونه مشکل، پلیس در سریع‌ترین زمان ممکن در محل حاضر شود.

 

بنکداری طلا

از دیگر مدل‌های طلافروشی، عمده‌فروشی است که در بازار طلا و جواهر به آن بنکداری طلا می‌گویند. بنکدارها عموماً به عنوان تأمین کننده‌ طلافروشی‌های کوچک‌تر شناخته می‌شوند. تمام طلافروشی‌های فیزیکی و آنلاین معمولاً اجناس خود را از بنکدارهای طلا تهیه می‌کنند؛ سود خود را روی قیمت طلا کشیده و سپس می‌فروشند.

 

طلافروش کیفی

به عمده‌فروشان کوچک‌تر که سرمایه کمتری در بازار طلا دارند و کارشان پخش مصنوعات طلا در بازار است، عموماً طلافروش کیفی می‌گویند. این طلافروش‌ها، اقدامات لازم برای سفارش‌گیری و فروش طلا بین طلافروشان فیزیکی و آنلاین را به صورت حضوری و شخصی انجام می‌دهند.

 

طلافروشی اینترنتی

فروشگاه‌های اینترنتی طلا و جواهر نسل جدیدی از طلافروشی‌ها هستند که به دو صورت مستقل یا وابسته به مغازه‌ طلافروشی فعالیت می‌کنند. برای راه‌اندازی فروشگاه‌های آنلاین، هزینه‌ اولیه کمتری نیاز است، زیرا دیگر هزینه‌ مغازه و امنیت را ندارد. اما در عین حال، هزینه‌های دیگری همانند تولید محتوای اعتمادساز و ایجاد بستری مناسب برای جلب اعتماد مشتری وجود دارد که باید روی آن‌ها مانور دهند.

 

 

 

ما در ابرا گلد سعی بر این داریم تا با تمامی موارد بالا از خرده فروش - بنکدار تا فروشندگان اینترنتی و خریداران مستقیم بدون واسته همکاری داشته باشیم.

جهت کسب اطلاعات بیشتر از بخش تماس با ما در ارتباط باشید.

کارشناسان ما حتما شما را برای به هدف رسیدنتان راهنمایی میکنند.

 search

شبکه های اجتماعی

whatsuptelegraminstagrampinterestrubikalenzor