menusearch
abragold.ir

افزایش ذخایر، نفت را متضرر کرد

header
۱۳۹۴/۹/۲۶ پنجشنبه
(0)
(0)

افزایش ذخایر، نفت را متضرر کرد

افزایش ذخایر، نفت را متضرر کرد

به گزارش شبکه اطلاع‌رسانی طلا و ارز به نقل از رویتزز، قیمت نفت روز پنج‌شنبه با کاهش روبرو شد؛ معاملات آتی نفت برنت با 28 سنت یا 0.3 درصد کاهش، به 89.95 دلار در هر بشکه رسید، در حالی که معاملات آتی نفت خام وست تگزاس اینترمدیت آمریکا با 18 سنت یا 0.2 درصد کاهش، سطح 85.21 دلار در هر بشکه را ثبت کرد.

 

بررسی نوسانان اخیر حاکی از آن است که قراردادهای نفتی معیار در روز چهارشنبه، به دلیل تنش‌های خاورمیانه، نزدیک به 2 درصد افزایش یافتند که البته در پی گزارش وال استریت ژورنال مبنی بر موافقت اسرائیل با به تعویق‌انداختن تهاجم به غزه، به طور موقت عقب‌نشینی کردند. تینا تنگ، تحلیلگر بازار در CMC، تحرکات بازارهای نفتی را عمدتاً با درگیری حماس و اسرائیل مرتبط دانست.

 

آنچه مسلم است کاهش بهای نفت و شاخص‌های آن، تحت تأثیر دو عامل یعنی تقویت دلار امریکا و افزایش ذخایر نفت خام ایالات متحده رخ داد و در حال حاضر نیز سرمایه‌گذاران موضوع افزایش ذخایر نفت خام آمریکا را که حکایت از تقاضای ضعیف دارد، تحت نظر گرفتند.

 

شاخص دلار نیز در روز پنج‌شنبه با افزایش اندک مواجه شد که بر فشار بر بهای نفت افزود. پرواضح است که دلار قوی‌تر با گران‌کردن نفت برای دارندگان سایر ارزها، تقاضای این کالا را کاهش می‌دهد.

 

گزارش آماری اداره‌ی اطلاعات انرژی آمریکا، از افزایش 1.4 میلیون بشکه‌ای افزایش ذخایر نفت خام آمریکا و رسیدن آن به 421.1 میلیون بشکه در هفته‌ی اخیر خبر داد که رقمی فراتر از 240000 بشکه افزایش پیش‌بینی شده توسط تحلیلگران نظرسنجی رویترز بود.

 

تحلیلگران سیتی روز پنج‌شنبه با اشاره به نوسانات خاورمیانه، بازارها را همچنان بی‌ثبات دانستند و تأکید کردند که عوامل بنیادین فصلی نیز با وجود تقاضای بسیار ضعیف محصول در ایالات متحده، نتوانسته است انتظارات را برآورده کند.

 

در حوزه‌ی‌آمار و ارقام، داده‌های EIA به کاهش روزانه‌ی 207000 بشکه‌ای نفت خام در پالایشگاه‌های ایالات متحده اشاره کردند و این در حالی بود که نرخ بهره‌برداری از پالایشگاه‌ها نیز با 0.5 درصد کاهش به 85.6 درصد از کل ظرفیت رسید.

 

از سوی دیگر، از آنجا که داده‌های فعالیت تجاری منطقه یورو در این ماه با افت غیرمنتظره‌ای روبرو شد، نگرانی‌های اقتصاد کلان همچنان بر چشم‌انداز تقاضای نفت تأثیر می‌گذارد.

 

نظرات کاربران
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

بستن
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

0 نظر
 search

شبکه های اجتماعی

whatsuptelegraminstagrampinterestrubikalenzor